Iets simpel houden is het moeilijkst

Dreamsolution ontwerpt en ontwikkelt software voor geavanceerde web applicaties. Onze medewerkers zijn eigenwijze consultants die hun ervaring gebruiken om kritische vragen te stellen en daarmee tot de kern van een idee of probleem komen. Onze software werkt helder en efficiënt en beschermt persoonlijke, vertrouwelijke of bedrijfskritische gegevens.

Creatieve oplossingen

Dreamsolution maakt met creatieve oplossingen complexe vraagstukken weer beheersbaar. Onze uitgebreide ervaring in visualisatie en interactieontwerp vertaalt zich naar een eindresultaat waar de gebruiker direct mee uit de voeten kan.

Zoals de rapportages in de energiemanager

Zicht op resultaat

Korte ontwikkel iteraties, professionele developmenttools en OTAP opleveringen zorgen ervoor dat iedereen grip houdt op het uitwerken van idee tot eindresultaat.

Slimme keuzes in techniek

Dreamsolution ontwikkelt voor ieder project maatwerk software zodat we altijd kunnen zorgen voor de optimale performance, beveiliging, stabiliteit en onderhoudbaarheid.

Bijvoorbeeld deze module voor stricte authenticatie controle

Je data is in veilige handen

Onze ISO 27001 certificering borgt aandacht voor beveiliging van de applicatie op diverse momenten in het proces, van ontwerp tot hosting.

Lees meer over ons beveiligingsbeleid

Een gesprek

Loop je met een idee rond en ben je geïnteresseerd in onze kijk op software ontwikkeling? Herken je je in één van onze eerdere projecten? Kom eens langs voor een gesprek.

Contactgegevens