Projecten

NUTS

Dreamsolution has been active in the energy management business for many years, supporting clients with software for the aggregation and visualisation of meter data. Today we publicly announce the availability of NUTS, the software that delivers a complete and flexible solution for energy management.

CTM Endpoint Module

Het endpoint protection systeem (PC beveiliging) van Fox-IT stelt organisaties in staat hun medewerkers en apparaten te beschermen tegen cyber-aanvallen van buitenaf. Dreamsolution ontwikkelt het server component van de CTM Endpoint Module, inclusief een web-based control panel voor beheerders en security specialisten.

Aanuit.net

Dreamsolution heeft in opdracht van Utiliq de webapplicatie ontwikkeld met als doel dat consumenten zelf de stroom- en of watervoorziening kunnen activeren op een jachthaven, camping of camperplaats.

Eneco Energiemanager

De Eneco Energiemanager voor bedrijven toont direct inzicht in energieverbruik. Dreamsolution ondersteunde Eneco met een compleet pakket van diensten, van concepting, prototyping en software development tot hosting.

Stedin e-DataPortal

In 2007 begonnen als een pilot en inmiddels uitgegroeid tot een applicatie waarin de klant op eenvoudige wijze zijn energieverbruik kan monitoren en in overzichtelijke grafieken en tabellen kan vergelijken.

Milieubarometer

Met de Milieubarometer van Stimular kunnen bedrijven zelf aan de slag om de milieubelasting te verlagen. De door Dreamsolution ontwikkelde applicatie helpt bedrijven stapsgewijs alle gegevens in te voeren en biedt met diverse rapportagemogelijkheden het overzicht om stappen te zetten naar een groenere bedrijfsvoering.