Contact

Hooikade 13
2627 AB Delft
t. +31 (0) 15 212 95 61
e. info@dreamsolution.nl

Routebeschrijving

Openbaar vervoer — U loopt in ongeveer 10 minuten van station Delft CS naar Dreamsolution. Neem de uitgang aan de voorkant van het station. U ziet de Westsingelgracht voor u beneden liggen, houd de gracht aan uw linkerhand en loop langs het water en fietspad. U loopt onder een viaduct door en komt uit bij het pand waarin wij zijn gevestigd.

OV Route 2018

Route in Google Maps

Auto — Neem afslag nr. 10, Delft Zuid, op de A13 Den Haag – Rotterdam. Volg de borden Wijk 27 ‘Schieoevers’. Als u de autoweg verlaat, gaat u rechtsaf de Schieweg op. Volg de Schieweg twee kilometer tot aan het eind, de weg gaat over in Zuideinde en vervolgens Hooikade. U rijdt richting centrum met water, de Schie, aan uw rechterhand. U passeert een klein parkje met uitzicht op de Delftse binnenstad. Draai hier linksaf de Crommelinlaan in. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand een parkeerplaats. De parkeerplaats bevind zich aan de achterkant van Hooikade 13. Tot 12:00 kunt u hier gratis parkeren.

— Neem afslag nr. 14, Delft op de A4 Vlaardingen – Den Haag. U rijdt op de Kruithuisweg. Volg na tankstation Tango de borden Wijk 27 ‘Schieoevers’. Als u de autoweg verlaat, gaat u linksaf de Schieweg op. Volg de Schieweg twee kilometer tot aan het eind, de weg gaat over in Zuideinde en vervolgens Hooikade. U rijdt richting centrum met water, de Schie, aan uw rechterhand. U passeert een klein parkje met uitzicht op de Delftse binnenstad. Draai hier linksaf de Crommelinlaan in. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand een parkeerplaats. De parkeerplaats bevind zich aan de achterkant van Hooikade 13. Tot 12:00 kunt u hier gratis parkeren.

Auto route in Google Maps

Algemene voorwaarden

Per 24 september 2015 hanteren wij deze algemene voorwaarden. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Delft onder nummer 52684539.

Informatiebeveiliging

De veiligheid van onze systemen is voor Dreamsolution van het hoogste belang. Indien u een kwetsbaarheid in één van de systemen van Dreamsolution heeft gevonden dan vernemen wij dit graag zodat zo snel mogelijk maatregelen kunnen worden getroffen. Wij vragen u daarbij de aanwijzingen op te volgen uit de responsible disclosure policy.

Voor onze relaties is een samenvatting gemaakt van enkele aandachtspunten met betrekking tot informatiebeveiliging.

Colofon

De website is vormgegeven door Victor van Staveren en ontwikkeld door Mirella van Teulingen en Jeroen Pulles.
De foto's op de website zijn gemaakt door Claudine Grin. Naast foto's van medewerkers zie je sfeerfoto's van het kantoorgebouw en haar ligging aan het haventje van Delft.