Vacature senior/medior software developer Delft

Ben je software developer of ken je misschien iemand in Delft of omgeving die zoekende is: Wij hebben weer plek voor iemand die aan zijn/haar ambities en dromen wil werken! Heb je interesse om bij ons te werken, dan willen we graag met je praten.
Vacature - 27 november 2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 zal de AVG van toepassing zijn. Dreamsolution heeft altijd veel aandacht gehad voor informatiebeveiliging en dus ook voor de beveiliging van persoonsgegevens. Dit artikel gaat in op de gevolgen van de AVG voor Dreamsolution en haar klanten.
Artikel - 4 mei 2018

DjangoGirls Delft, 2018

On Sunday, The 14th of October DjangoGirls was organised for the first time in the city by our colleague Angira.
Artikel - 16 oktober 2018

Nuttige informatie waar ik wat mee kan: Narrowcasting

Onder het motto de next step in energie-management wil Hello Energy bij hun klanten, beheerders van gebouwen en panden, duurzaamheid visualiseren en daarmee bewustzijn creëren.
Project - 30 april 2018

Curbstone compliance

Curbstone compliance stelt organisaties in staat om de relevante wet- en regelgeving te beheren. "Themes", "Streams" en "Audit trails" stellen de klanten in staat om Compliance processen beheersbaar te krijgen.
Project - 24 april 2018

Elektrisch rijden op rolletjes

De software die we voor dit project hebben geschreven helpt Eneco met "alles" dat komt kijken bij elektrisch vervoer. Van de aanvraag van een laadpunt tot inzicht in gebruiken.
Project - 16 april 2018

Archief

Wat we doen