Vacature Frontender met focus op vanilla javascript

Dreamsolution is op zoek naar een Frontender die weet wat je met een webbrowser kunt doen en zich niet laat afleiden door frameworks.
Vacature
Vacature - 23 november 2020

Vacature webby Python Software Developer

Dreamsolution is op zoek naar een python software developer met een brede kennis van applicatie-ontwikkeling op het web.
Vacature
Vacature - 23 november 2020

Vacature Systems Engineer

Dreamsolution is op zoek naar een systems engineer die onze platform tooling perfectioneert.
Vacature
Vacature - 23 november 2020

TandemDrive

TandemDrive stelt organisaties in staat om de wereld van eMobility te beheersen. TandemDrive verwerkt grote volumes laadtransacties tot kloppende afrekeningen. Administreer eenvoudig abonnementen, laadpassen, en laadpunten binnen flexibel op te zetten prijsmodellen.
TandemDrive
Project - 5 augustus 2020

Goede voornemens

Bij Dreamsolution hebben we security en privacy hoog in het vaandel. Dit zie je terug in onze applicaties. Samen met jou willen we meer bewustzijn creëren en op die manier onze producten en diensten verbeteren.
ds security
Information Security - 02 januari 2020

Nuttige informatie waar ik wat mee kan: Narrowcasting

Onder het motto de next step in energie-management wil Hello Energy bij hun klanten , beheerders van gebouwen en panden, duurzaamheid visualiseren en daarmee bewustzijn creëren.
Project - 30 april 2018

Elektrisch rijden op rolletjes

De software die we voor dit project hebben geschreven helpt Eneco met "alles" dat komt kijken bij elektrisch vervoer. Van de aanvraag van een laadpunt tot inzicht in gebruiken.
Project - 16 april 2018

Archief

Wat we doen