Vacature software engineer Elektrisch Rijden

Archief jeroenJeroen Pulles 2 juni 2020

Onderstaande vacature is ondertussen vervuld. Wil je met ons praten over carrièremogelijkheden? Dat kan nog steeds! Stuur een mailtje naar Ilja (iljamaas@dreamsolution.nl) of Jeroen (jeroenpulles@dreamsolution.nl) of bel +31 15 212 95 61.

Applications from employment agencies will be ignored. Dreamsolution will not pay fees for unsolicited resumes.

Dreamsolution zoekt een ervaren software developer die samen met ons wil werken aan de nieuwste software voor elektrisch rijden. Een totaal nieuwe wereld voor elektrisch vervoer biedt veel nieuwe uitdagingen om te zorgen dat bestuurders kunnen laden waar en wanneer ze willen, terwijl hun bedrijf overzicht houdt over het elektrische wagenpark en de bijbehorende rekeningen.

Functieomschrijving

Als software developer bij Dreamsolution ontwikkel je producten voor onze klanten. Dat betekent dat je buiten je eigen kaders kan denken en werken, en samen met je collega’s de beste oplossing voor de eindklant ontwerpt en maakt. Je bent bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe applicaties voor elektrisch vervoer. Onderdeel van de functie zijn diverse quality assurance en operations taken zoals code reviews, applicatie monitoring en het onderhouden van unit tests.

Eigenschappen-en-vaardigheden

Wij denken dat het ontwerpen en ontwikkelen van software zoveel aspecten behelst dat je dit niet in je eentje doet. Wij zoeken dan ook iemand die in een team kan werken, die onze klant en ons weet te verrassen met slimme technische oplossingen en niet bang is om kritische vragen te stellen.

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software voor webtoepassingen. Je hebt ervaring met open source frameworks en een algemene interesse in techniek. Je weet hoe browsers en servers werken en kent diverse gereedschappen voor software ontwikkeling. Je hebt interesse in bijvoorbeeld de nieuwste browsertechnologieën, devices of data visualisatie.

Je bent in staat om je eigen werk te plannen en op te leveren volgens afspraak.

Je zoekt een prettige werkomgeving met collega's die je prikkelen en dezelfde hoge kwaliteit zoeken. Je bezoekt inspirerende conferenties en blijft op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen door bijvoorbeeld het lezen van vakliteratuur.

Je werkt op HBO/WO denkniveau, en je bent XKCD/806 compliant.

Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat hebben wij te bieden?

Dreamsolution is een klein en groeiend bedrijf. Onze klanten helpen iedere dag bedrijven te vergroenen. Onze ambitie is om een van Europa's meest vooraanstaande software bedrijven in de energietransitie te worden. Jij kunt meehelpen onze toekomst vorm te geven! Dit is je kans om mee te doen in een compleet nieuwe markt voor software voor elektrisch laden.

Je werkt in een team van enthousiaste professionals met mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling; We hebben een open en informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben een brede interesse in techniek en een hands-on mentaliteit. Onze interesse en kunde reikt van vormgeving tot en met beveiliging. We werken volgens een moderne iteratieve werkwijze en hebben een voorkeur voor open source:

We werken met bewezen techniek zoals PostgreSQL, Python 3, Django, HTML 5, CSS 3 en vanilla Javascript. We staan niet stil en zijn recentelijk in Rust gedoken. Daarnaast werken we aan ons platform met moderne hosting, systems development, grote databases en infosec. We hebben ruime ervaring met de cloud, maar houden graag controle over techniek, beveiliging en, niet onbelangrijk, kosten. We werken onder andere met FreeBSD jails en ZFS filesystems.

Vacature software engineer Elektrisch Rijden