Werken als: Junior Software Developer

Archief vacatureWerken bij 31 oktober 2017

Onderstaande vacature is ondertussen vervuld. Wil je met ons praten over carrièremogelijkheden? Dat kan nog steeds! Stuur een mailtje naar Ilja (iljamaas@dreamsolution.nl) of Jeroen (jeroenpulles@dreamsolution.nl) of bel +31 15 212 95 61.

Als Junior Software Developer bij Dreamsolution, werk je aan mooie software en gave toepassingen. Ben jij developer en wil je aan jouw ambities en dromen werken! Wij willen met je praten.

Je werkzaamheden

Onze applicaties zijn veelal data-intensieve webtoepassingen met een efficiënt backend en single page interfaces waar gebruikers direct mee aan de slag kunnen.

Als software developer bouw je aan maatwerk producten voor onze klanten. Dit betekent dat je buiten je eigen kaders kan denken en werken. Samen met je collega’s zoek je naar de beste oplossing voor onze klanten. Je bent bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe applicaties, het doorvoeren van aanpassingen en verbeteringen, en het plegen van onderhoud aan bestaande applicaties. Onderdeel van de functie zijn code reviews and het onderhouden van unit tests.

Eigenschappen-en-vaardigheden

Wij denken dat het ontwerpen en ontwikkelen van webtoepassingen zoveel aspecten behelst dat je dit niet in je eentje doet. Wij werken dan ook veel in teamverband. Als developer weet je ons en onze klanten te verrassen met slimme technische oplossingen. Je bent niet bang om kritische vragen te stellen en ervaringen met nieuwe technieken op te doen.

Dreamsolution biedt een prettige werkomgeving met collega's die je prikkelen en dezelfde hoge kwaliteit zoeken. Je bezoekt inspirerende conferenties en blijft op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen door bijvoorbeeld het lezen van vakliteratuur. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software voor webtoepassingen. Je weet hoe browsers en servers werken en kent diverse gereedschappen voor software ontwikkeling. Je hebt misschien zo je eigen specialismen en interesses, maar je raakt het overzicht niet kwijt. Je bent in staat om je eigen werk te plannen en op te leveren volgens afspraak. Je hebt interesse in bijvoorbeeld de nieuwste browsertechnologieën, devices, web standaarden en data visualisatie. En je hebt ervaringen met open source frameworks en een algemene interesse in techniek.

Je werkt op HBO/WO denkniveau, en je bent XKCD/806 compliant.

Wat hebben wij te bieden?

Werken in een team van enthousiaste professionals met vele mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling; We hebben een open en informele bedrijfscultuur. Alle medewerkers hebben een brede interesse in techniek en een hands-on mentaliteit. Onze interesse en kunde reikt van vormgeving tot en met beveiliging. We werken volgens een agile werkwijze en hebben een voorliefde voor open source.

Een greep uit de technologieën die we gebruiken:

Werken als: Junior software developer Delft