Klantgegevens in veilige handen

Archief eelcoEelco Cloos 28 januari 2016

Dreamsolution heeft als organisatie de ISO 27001 certificering voor informatie­beveiliging ontvangen! Met het ISO 27001 certificaat garandeert Dreamsolution haar klanten dat hun gegevens en die van hun eindklanten in hoge mate beschermd worden. Dreamsolution behoort hiermee tot een select aantal software ontwikkel- en hostingorganisaties in Nederland die het ISO 27001-certificaat behaald heeft voor de gehele organisatie.

ISO 27001

ISO 27001 informatie­beveiliging

Deze ISO 27001-certificering benadrukt het belang dat Dreamsolution hecht aan informatie­beveiliging en dat haar werkwijze voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsnormen. De informatie­beveiliging geldt voor alle processen, systemen en diensten betreffende ontwikkeling van software en het hosten van deze ontwikkelde software.

Wij zijn ontzettend trots met het behalen van de ISO 27001 certificering: Het is een bevestiging van de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening.

Eric Nieuwland (Inspearit) heeft Dreamsolution begeleid bij het opstellen van een passend beveiligingsbeleid en implementatie daarvan in de bedrijfsprocessen. QMS International GmbH heeft de ISO-certificering afgenomen.

Continu proces

De ISO 27001-norm ziet niet alleen toe op de inrichting van processen en procedures rondom informatie­beveiliging, maar ook op de naleving, controle, toetsing en permanente verbetering ervan. Informatie­beveiliging is een continu proces. We willen blijven garanderen dat klantgegevens bij ons een veilig onderkomen hebben. Bewaking en kwaliteitsverbetering van de informatie­beveiliging is dan ook een speerpunt in onze organisatie.

Met het certificaat op zak zijn we niet klaar. We blijven doorlopend bezig met de verbetering van onze dienstverlening.

Contact

Voor onze relaties is een samenvatting gemaakt van enkele aandachtspunten met betrekking tot informatiebeveiliging.

Indien u een kwetsbaarheid in één van de systemen van Dreamsolution heeft gevonden dan vernemen wij dit graag zodat zo snel mogelijk maatregelen kunnen worden getroffen. Wij vragen u daarbij de aanwijzingen op te volgen uit de responsible disclosure policy.

Klantgegevens in veilige handen