Vacature Software engineer / Web developer

Archief Dreamsolution 13 september 2011, laatst aangepast op 26 oktober 2011

Applications from employment agencies will be ignored. Dreamsolution will not pay fees for unsolicited resumes.

Bedrijfsbeschrijving

Dreamsolution is een groeiende organisatie die innovatieve webtoepassingen ontwikkelt zoals e-Dataportal voor Stedin Meetbedrijf en de Milieubarometer voor Stichting Stimular.

Dreamsolution is een veelzijdig en innovatief bedrijf dat zich met name bezig houdt met concepting, ontwikkeling en consultancy op het gebied van internet, webapplicaties en e‑commerce. De kracht van Dreamsolution bestaat uit de integratie van marketingcommunicatie, technische, functionele en grafische kennis, en de flexibiliteit om op elk aspect kwalitatieve oplossingen te leveren.

Dreamsolution is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Delft. Het kantoor is goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag, op enkele minuten lopen van station Delft.

Functieomschrijving

Dreamsolution zoekt een software engineer voor 32-40 uur per week met brede interesse in het vakgebied van web ontwikkeling. Het werk bestaat zowel uit onderhoud op bestaande applicaties als het ontwerp van nieuwe applicaties. Onze applicaties zijn veelal data-intensieve webtoepassingen met een efficiënt, correct backend en single page interfaces waar gebruikers direct mee aan de slag kunnen.

Eigenschappen-en-vaardigheden

Wij denken dat het ontwerpen en ontwikkelen van webtoepassingen zoveel aspecten behelst dat je dit niet in je eentje doet. Wij zoeken dan ook iemand die ons aanvult en bijvoorbeeld weet aan te sporen nieuwe, waardevolle technologieën op te pikken.

We hebben vijftien jaar ervaring met het ontwikkelen van websites en zijn nog niet uitgeleerd. Jij wil je ook verder ontwikkelen als engineer van interactieve websites (of apps) en je zoekt een omgeving waar je je ideeën kunt realiseren. Vakinhoudelijke begeleiding en het volgen van cursussen behoren tot de mogelijkheden.

Je hebt ervaring met het schrijven van software voor webtoepassingen. Je weet hoe browsers en servers werken en kent diverse gereedschappen voor software ontwikkeling.

Je bent in staat om zowel front-end als back-end te ontwerpen en implementeren; Je hebt misschien zo je eigen specialismen en interesses, maar je raakt het overzicht niet kwijt.

Je hebt interesse in de nieuwste browsertechnologieën, devices, web standaarden en data visualisatie. Steekwoorden zijn:

Je werkt op HBO/WO denkniveau.

Vacature Software engineer / Web developer - Django / PHP