Vacature User interface designer / Creative coder

Archief Dreamsolution 1 juni 2012

Applications from employment agencies will be ignored. Dreamsolution will not pay fees for unsolicited resumes.

Bedrijfsbeschrijving

Dreamsolution is een groeiende organisatie die innovatieve webapplicaties ontwikkelt zoals e-Dataportal voor Stedin Meetbedrijf en de Milieubarometer voor Stichting Stimular. Dreamsolution is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Delft. Het kantoor is goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag, op enkele minuten lopen van NS station Delft.

Functieomschrijving

Dreamsolution zoekt een User interface designer voor 32-40 uur per week met brede interesse in het vakgebied van web design en ontwikkeling. Het werk bestaat uit het ontwerp en implementatie van user interfaces voor webapplicaties. Onze applicaties zijn veelal data-intensieve webapplicaties met single page interfaces waar gebruikers direct mee aan de slag kunnen.

Eigenschappen en vaardigheden

Jij bent een ontwerper met visie in front-end design, gevoel voor vormgeving en uitstekende, creatieve coding skills in Javascript. Je werkt samen met ervaren front-end en back-end ontwikkelaars/ontwerpers. Je bent in staat om functionele eisen te vertalen naar gebruiksvriendelijke user interfaces.

Jij wil je verder ontwikkelen als ontwerper van baanbrekende interactieve web apps en je zoekt een omgeving waar je jouw ideeën kunt realiseren. Je zoekt een prettige werkomgeving met collega's die je prikkelen en dezelfde hoge kwaliteit zoeken. Je bezoekt inspirerende conferenties en blijft op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen door bijvoorbeeld het lezen van vakliteratuur. Je hebt interesse in de nieuwste browsertechnologieën, devices, web standaarden en data visualisatie.

Je werkt op HBO/WO denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in bovengenoemde onderwerpen. Een diploma van een ontwerpopleiding (technisch of academie) is een pré. De beloning is marktconform.

Vacature User interface designer / Creative coder - Javascript / HTML5 / CSS3