Direct inzicht in energieverbruik

In 2007 ontwikkelde Dreamsolution een eerste versie van de Energiemanager om de indertijd nieuwe live elektriciteitsmeters te ontsluiten voor grote organisaties. Waar voorheen verbruiken werden geschat, maakt de Energiemanager het mogelijk om precies te zien waar pieken in het verbruik zich voordoen of welke installaties of kantoren het meest efficiënt met energie omgaan.

Eneco Energiemanager

Op basis van een prototype en de eerste klantervaringen in een pilot is de Energiemanager inmiddels uitgegroeid tot een applicatie waarin de klant op eenvoudige wijze zijn energieverbruik kan monitoren en in overzichtelijke grafieken en tabellen kan vergelijken.

Via verschillende selectie en filtermogelijkheden kan de gebruiker diverse grafieken en rapportages samenstellen. Een greep uit de mogelijkheden:

Eneco Energiemanager screenshot

Voor de Energiemanager biedt Dreamsolution een compleet pakket van diensten: van concepting en software development tot hosting, tweedelijns support en data management.

Technische interessante aspecten van de Energiemanager

www.eneco.nl/zakelijk/product-advies/inzicht-besparen/energiemanager/

NUTS energy management

De basis onder de energiemanager wordt gevormd door onze NUTS energy management software dat energiegegevens aggregeert en snelle toegang tot alle informatie mogelijk maakt.

Lees meer over NUTS energy management

Eneco Energiemanager