Vacature webby Python software developer

Archief jeroenJeroen Pulles 23 november 2020

Onderstaande vacature is ondertussen vervuld. Wil je met ons praten over carrièremogelijkheden? Dat kan nog steeds! Stuur een mailtje naar Ilja (iljamaas@dreamsolution.nl) of Jeroen (jeroenpulles@dreamsolution.nl) of bel +31 15 212 95 61.

Dreamsolution zoekt een Python developer met een voorkeur voor web applicaties, die samen met ons wil werken aan een divers software portfolio, van de nieuwste software voor elektrisch vervoer tot energie-inzage en milieubelasting-analyse. We zoeken een developer die thuis is het brede gebied tussen laten we zeggen PostgreSQL, Django, Flask en Jinja templates. Het helpt als je ook interesse hebt in data visualisatie, en de front-end developer kunt ondersteunen met ideeën over de werking van de applicatie.

Functieomschrijving

Als software developer bij Dreamsolution ontwikkel je producten voor onze klanten. Dat betekent dat je buiten je eigen kaders kan denken en werken, en samen met je collega’s de beste oplossing voor de eindklant ontwerpt en maakt. Je bent bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe applicaties voor bijvoorbeeld elektrisch vervoer. Onderdeel van de functie zijn diverse quality assurance en operations taken zoals code reviews, applicatie monitoring en het onderhouden van unit tests.

Eigenschappen en vaardigheden

Wij denken dat het ontwerpen en ontwikkelen van software zoveel aspecten behelst dat je dit niet in je eentje doet. Wij zoeken dan ook iemand die in een team kan werken, die onze klant en ons weet te verrassen met slimme technische oplossingen en niet bang is om kritische vragen te stellen. Je bent in staat om je eigen werk te plannen en op te leveren volgens afspraak.

Je zoekt een prettige werkomgeving met collega's die je prikkelen en dezelfde hoge kwaliteit zoeken. Je bezoekt inspirerende conferenties en blijft op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen door bijvoorbeeld het lezen van vakliteratuur.

Je werkt op HBO/WO denkniveau, en je bent XKCD/806 compliant.

Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat hebben wij te bieden?

Dreamsolution is een klein en groeiend bedrijf. Onze klanten helpen iedere dag bedrijven te vergroenen. Onze ambitie is om een van Europa's meest vooraanstaande software bedrijven in de energietransitie te worden. Jij kunt meehelpen onze toekomst vorm te geven! Dit is je kans om mee te doen in een compleet nieuwe markt voor software voor elektrisch laden.

Je werkt in een team van enthousiaste professionals met mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling; We hebben een open en informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers hebben een brede interesse in techniek en een hands-on mentaliteit. Onze interesse en kunde reikt van vormgeving tot en met beveiliging. We werken volgens een moderne iteratieve werkwijze.

We werken met bewezen techniek zoals PostgreSQL, Rust, Python 3 en Redis. Daarnaast werken we aan ons hosting platform met systems development, grote databases en security. We werken onder andere met FreeBSD jails en ZFS.

Applications from employment agencies will be ignored. Dreamsolution will not pay fees for unsolicited resumes.

Vacature webby Python software developer