Vacature senior/medior software developer Delft

Archief vacatureWerken bij 27 november 2018

Onderstaande vacature is ondertussen vervuld. Wil je met ons praten over carrièremogelijkheden? Dat kan nog steeds! Stuur een mailtje naar Ilja (iljamaas@dreamsolution.nl) of Jeroen (jeroenpulles@dreamsolution.nl) of bel +31 15 212 95 61.

Ben je software developer of ken je misschien iemand in Delft of omgeving die zoekende is: Wij hebben weer plek voor iemand die aan zijn/haar ambities en dromen wil werken! Heb je interesse om bij ons te werken, dan willen we graag met je praten. Stuur een mailtje naar Ilja (iljamaas@dreamsolution.nl) of Jeroen (jeroenpulles@dreamsolution.nl) of bel 015 212 95 61.

Functieomschrijving

Dreamsolution zoekt een software developer die samen met ons wil werken aan mooie software en gave toepassingen. Onze applicaties zijn veelal data-intensieve webtoepassingen met een efficiënt backend en single page interfaces waar gebruikers direct mee aan de slag kunnen.

Als software developer bij Dreamsolution bouw je maatwerk producten voor onze klanten. Dat betekent dat je buiten je eigen kaders kan denken en werken en samen met je collega’s de beste oplossing voor de eindklant ontwerpt en maakt. Je bent bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe applicaties, het doorvoeren van aanpassingen en verbeteringen aan bestaande applicaties en het plegen van onderhoud aan bestaande applicaties. Onderdeel van de functie zijn code reviews en het onderhouden van unit tests.

Eigenschappen-en-vaardigheden

Wij denken dat het ontwerpen en ontwikkelen van webtoepassingen zoveel aspecten behelst dat je dit niet in je eentje doet. Wij zoeken dan ook iemand die in een team kan werken, die onze klant en ons weet te verrassen met slimme technische oplossingen en niet bang is om kritische vragen te stellen en ervaringen met nieuwe technieken op te doen.

Je zoekt een prettige werkomgeving met collega's die je prikkelen en dezelfde hoge kwaliteit zoeken. Je bezoekt inspirerende conferenties en blijft op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen door bijvoorbeeld het lezen van vakliteratuur. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software voor webtoepassingen. Je weet hoe browsers en servers werken en kent diverse gereedschappen voor software ontwikkeling. Je hebt misschien zo je eigen specialismen en interesses, maar je raakt het overzicht niet kwijt. Je bent in staat om je eigen werk te plannen en op te leveren volgens afspraak. Je hebt interesse in bijvoorbeeld de nieuwste browsertechnologieën, devices, web standaarden en data visualisatie. En je hebt ervaringen met open source frameworks en een algemene interesse in techniek.

Je werkt op HBO/WO denkniveau, en je bent XKCD/806 compliant.

Wat hebben wij te bieden?

Werken in een team van enthousiaste professionals met vele mogelijkheden tot verdere groei en ontwikkeling; We hebben een open en informele bedrijfscultuur. Alle medewerkers hebben een brede interesse in techniek en een hands-on mentaliteit. Onze interesse en kunde reikt van vormgeving tot en met beveiliging. We werken volgens een agile werkwijze en hebben een voorliefde voor open source.

Een greep uit de technologieën die we gebruiken:

Geïnteresseerd?

Heb je interesse om bij ons te werken, dan willen we graag met je praten. Stuur een mailtje naar Ilja (iljamaas@dreamsolution.nl) of Jeroen (jeroenpulles@dreamsolution.nl) of bel 015 212 95 61.

Vacature software developer Delft